Більшість з нас якщо бачить міністрів, то тільки здалеку. Тим цікавіше дізнатися, яка специфіка їх роботи та які в ній зустрічаються складності.

Подробицями в програмі «Суб'єктивно з Янікою Мерило» ділиться міністр інфраструктури України, експерт з питань впровадження інформаційних технологій Владислав Криклій.

«Я скажу як міністр: працювати в кабінеті - це дуже важко. Я завжди любив працювати в офісах відкритого типу. Це іноді дратує, коли доводиться бігати з документами, зате об'єднує всіх в одну спільноту, пов'язану загальним інформаційним потоком і загальним робочим настроєм», - розповідає Криклій.

Зовсім інша справа, якщо працювати доводиться в залізобетонно-дерев'яному кабінеті, де людина замкнена у всіх сенсах цього слова.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

«У відкритих офісах людина не сидить в теплій ванні, а постійно знаходиться в потоці інформації. Там працювати набагато краще», - вважає міністр.

Раніше, як повідомляє Знай.ua, Владислав Криклій піддав критиці свого попередника на посту міністра Володимира Омеляна.

Також він визнав проблему в справі переатестації моряків.