Народний депутат Верховної Ради України VII скликання Михайло Блавацький у програмі Дмитра Снєгирьова «Политика наизнанку» розповів про будівництво мосту на проспекті Перемоги у Києві.

«Ви ж бачили, як в Києві робили міст на проспекті Перемоги. То спочатку він був 400 млн, потім 600, потім мільярд, а закінчили десь півтора. І по сьогоднішній день стовпи падають, міст в експлуатацію не зданий…», - каже екс-нардеп.

Він розповів, як швидко будують мости у Китаї.

«Поїхали перший раз – не було нічого. Через півроку їдемо – шестирівневий міст. Шість рівнів мости там. Там же доріг наробили, китайців багато, вони мають багато автомобілів… За півроку! А тут будували цілий рік. Не зробили ні розв’язок, не зробили ніякого заїзду-з’їзду. Як може коштувати такий міст півтора мільярди? Де комісія? Люди добрі, ви що робите? Та за ті гроші можна було збудувати…», - обурюється Блавацький.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

За його словами, початкова ціна за міст – 400 млн – була правильною.

«Отак як вони спочатку внесли 400 мільйонів – це була правильна специфікація і був правильний проект, і скільки воно мало коштувати. Але потихеньку додали – півтора мільярда. Люди, ви куди дивитеся? Ну куди ми далі йдем, народ? Треба зупиняти це все. Треба зупиняти. Бо такими темпами, як ми будемо будувати, то потім вже не буде кому по тих мостах їздити, по тих дорогах, коли їх закінчать і зроблять», - попереджає колишній нардеп.

Раніше Знай.uа повідомляв, що українцям показали реальні ціни долара на 2021 рік.

Також Знай.uа повідомляв, що «ПриватБанк» взявся за валюту українців, замість зелених віддають папірці.