25 березня співробітники Служби безпеки України в черговий раз відзначили своє професійне свято. Але чи дійсно це свято?

На це питання в програмі Геннадія Друзенка «Конституційна кухня» відповідає Андрій Дубовик - підполковник запасу СБУ.

«У всьому є і біле, і чорне - і в суспільстві, і всюди, куди не подивишся. Так само і в СБУ є й ті, хто служить державі, і ті, хто служить своїй кишені. Правда, в СБУ тих, хто служить своїй кишені, трохи більше. Але я по життю оптиміст, і думаю, що служба навіть в таких поганих умовах і навіть з таким особовим складом все ж виконує свою функцію», - вважає підполковник.

На його думку, в останні роки вона стала виконувати цю функцію краще, ніж раніше. Всі ми бачимо, скільки шпигунів було викрито за цей час. Досить згадати генерала Шайтанова - правда, його, за словами Дубовика, слід було затримати ще у 2014 році, відразу після Майдану.

Популярні новини зараз
Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

«Вже після Майдану мені було дуже неприємно ходити одними коридорами з Шайтановим, коли я повернувся на роботу в цей підрозділ», - поділився спогадами Андрій Дубовик.

Раніше Знай.ua повідомляв про затримання в Києві першого заступника голови СБУ.

А інший співробітник цього відомства, також в Києві, був викритий в сутенерстві.