Співзасновник української спільноти етичних хакерів Hacken, співзасновник школи «білих» хакерів Cyber ​​School Єгор Аушев в програмі «Суб'єктивно з Янікою Мерило» розповів про переваги та недоліки біткоіна.

«Ціна біткоіна формується з попиту на біткоін. Як тільки попит буде менше – ціна буде менше. Його ціна може піти різко вниз, різко вгору. Це абсолютно непередбачуваний актив», - говорить експерт.

У той же час він зазначив, що у біткоіна є низка переваг.

«Але він дуже зручний для бізнесу, для розрахунків за послуги, наприклад, тому що це миттєві трансфери, вони абсолютно прозорі, на блокчейні видно. Не можна сказати «я відправив і тобі не дійшло», тому що ти бачиш на блокчейні, коли відправили, де воно зараз знаходиться, кому воно прийшло і куди воно далі пішло», - розповів Аушев.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв, що Марк Гінзбург пояснив, чому не варто інвестувати в золото.

Також Знай.uа повідомляв, що Гінзбург окреслив причини непопулярності практики купівлі-продажу за криптовалюту.