Перемога на парламентських виборах в Івано-Франківській області кандидата від «Слуги народу», силача Василя Вірастюка, викликала в суспільстві великий резонанс.

Ситуацію в програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» коментує політтехнолог Олег Постернак, керівник Центру політичної розвідки.

"Що далі? А далі дуже багато, тому що ці вибори означають для влади повну перемогу на полі Петра Порошенка. Це сюрприз для всіх, і це грандіозна медійна хвиля, яка може серйозно вдарити по позиціях колишнього президента України», - вважає політтехнолог.

Постернак нагадав, що на президентських виборах Івано-Франківщина підтримала Порошенка.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

«Більшість аналітиків пророкували «Свободі» перемогу на Івано-Франківщині та на Прикарпатті. Вона висунула дуже серйозного кандидата - Руслана Кошулинського, та й мер Івано-Франківська Руслан Марцінків теж представляє цю партію», - нагадує гість програми.

Раніше, як повідомляє Знай.ua, Олег Постернак прокоментував заяву політика Ігоря Мосійчука.

Також він передбачав розкол між «Опозиційним блоком» і партією «За життя».