Під час виборів на 87 виборчому окрузі могла бути використана технологія повного контролю за окружною виборчою комісією і інші темні схеми.

Про це сказав політтехнолог Олег Постернак в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай24".

"На якомусь етапі приймалися тільки ті ділянки, де Вірастюк перемагав. І природно - я не буду зараз судити. Це право окружної виборчої комісії і того складу, який, до речі, двічі змінювався голова окружної виборчої комісії за останні чотири дні. Це теж, напевно, про щось говорить. Швидше за все, була використана технологія повного контролю за окружною виборчою комісією", - сказав Олег Постернак.

Він зазначив, що публікація всіх протоколів дільничної виборчої комісії Олександром Шевченком - це хід конем. За цими протоколами - перемагає не Василь Вірастюк, а саме його конкурент - Олександр Шевченко, з мінімальною перевагою. При цьому, паралельний підрахунок голосів теж вказує на перемогу Шевченко.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"В той час, як партія “Слуга Народу” заявляє, що переміг Вірастюк. Але поки не надає жодних розрахунків або доказів. До чого я веду. Я не кажу про те, що зараз йде фальсифікація в сторону "Слуги народу". Насправді ні. Як може спершу здатися. Я так підозрюю, що йде відновлення справедливості, тому що кримінальна справа проти Шевченка напевно буде за підкуп", - додав Постернак.

За його словами, на двох ділянках вже скасували результати виборів, а це значить, що переможе Василь Вірастюк. На тих ділянках перемогу здобув Шевченко.

Як повідомляв Знай.ua, на окрузі №87 в Івано-Франківській області на довиборах до парламенту переміг Вірастюк.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що на думку політолога, фальсифікація виборів у 87-му окрузі негативно вплине на рейтинг партії влади.