У США обговорюють витяги з книги молодшого сина президента Джо Байдена-Хантера. Автобіографічна книга" прекрасні речі " (Beautiful Things) виходить 6 квітня. Її видавець-Gallery Books, дочірнє видавництво Simon & Schuster, передають Українські Новини.

Як пояснює автор Хантер Байден, син 46-го президента США Джо Байдена, назва книги-це слова, якими вони втішали один одного з братом Бо, коли дізналися, що у того рак мозку: але незважаючи ні на що, говорили один одному брати, в житті багато прекрасного. Книга, в якій син Джо Байдена розповідає не тільки про те, як він боровся зі своїми згубними звичками, а й про те, як вони протистояли Володимиру Путіну, працюючи в раді директорів Української газодобувної компанії Burisma і як проти компанії була запущена війна компроматів.

"Я переконаний, що розвиток в Україні таких газовидобувних бізнесів як Burisma Group, став бар'єром для зазіхань Росії на суверенітет України. Росія намагалася атакувати Burisma саме через газ", - пише в книзі Хантер Байден.

В інтерв'ю, яке Хантер Байден дав напередодні виходу книги телеканалу CBS, зізнався, що не вважає помилкою входження до Ради директорів Burisma. "Я не вважаю помилкою свою роботу в Burisma Group. Помилка лише в недооцінці того, як це може бути використано проти мене", – сказав Хантер Байден.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Байден-молодший уточнив, що ніхто в підсумку не довів, що будь-які дії його або Джо Байдена були протизаконними. "Я знав одне-Burisma протистояла прямим інтересам найнебезпечнішої людини в світі", - уклав син президента США.