Здавалося б, для будь-якої української влади було б розумно постаратися зробити ветеранів Донбасу своїми союзниками та своєю опорою - так можна набрати чимало політичних очок. Тим часом і та влада, яка була в Україні до 2019 року, і та, яка існує зараз, діє, скоріше, в протилежному напрямку. Чому?

Про це в програмі «Таран VLOG» Віктора Тарана своєю думкою ділиться активіст, журналіст, політик, ветеран, колишній депутат Верховної Ради Ігор Луценко.

«Я сумніваюся, що нинішній режим здатний знайти форму для інкорпорації ветеранів. Те, що він робить, на сьогодні не передбачає такого варіанту. Бувають чудеса, але сподіватися на них не варто», - говорить гість програми.

За його словами, зараз проти України йде тотальна війна - і на зовнішньому фронті, і на внутрішньому. Очевидно, що її мета - придавити нашу країну раз і назавжди. І зараз перехід війни в гарячу фазу досить імовірний.

«Нас часто лякають, що ми програємо в гарячій фазі війни, але я так не думаю. Якщо попрацювати рік або два, у Росії буде набагато менше шансів на перемогу у війні. У Росії не так багато ресурсів, як заведено думати, а головне - там немає такого числа патріотів і ветеранів, готових воювати за свою країну», - вважає Ігор Луценко.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше, як повідомляє Знай.ua, він розповідав про те, чи допомагає влада ветеранам війни.

Також Луценко прокоментував місцеві вибори взагалі та вибори мера Києва зокрема.