Поставки газу з Росії не вплинуть на ситуацію на Донбасі, оскільки її потрібно розглядати в контексті українсько-російських відносин.

Про це сказав політичний оглядач Руслан Бізяєв в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай24".

"Що стосується ситуації на сході, то в тому глухому куті, в якому вона зараз знаходиться, ніяким чином це не вплине (поставки газу з Росії, - ред.). Від слова зовсім. Там інша історія, ця історія взагалі пов'язана з нинішнім рівнем українсько-російських відносин. Тобто, розглядати зараз Донбас поза цим контекстом - неправильно. Все інше - це звичайно важливе, але деталі. Це важливе, але інструмент", - сказав Руслан Бізяєв.

Він зазначив, що дуже спокійно ставиться до засідань ТКГ і сприймає їх як серіал Санта-Барбара.

"Ну, буде чергова серія, ну, подивимося. Герої ті ж. Сюжет більш-менш зрозумілий. Результат плюс-мінус той же. Хепі-ендом там не пахне, від слова зовсім. Тому що в тих рамках, в яких зараз працюють переговорні групи, вийти на компроміс вони не можуть", - додав Бізяєв.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За його словами, цю конструкцію пора збирати і викидати, а замість неї робити нову.

Як повідомляв Знай.ua, Зеленський терміново вирушив на передову: "Сьогодні Донбас...".

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що українців переведуть на річний контракт на газ, відомі деталі: "вже 1 травня".