Сучасний український мислитель, громадський діяч, філософ, футуролог, юрист Олексій Толкачов у програмі «Что дальше» на каналі «Знай24» заявив, що в Україні є космічне майбутнє.

«Нам необхідно тільки масштабно мислити і ставити цілі. І для цього необхідно, щоб хтось займався в нашій державній владі масштабними цілями і амбітними планами. І тоді Україна буде космічною державою і займе одне з належних місць», - стверджує футуролог.

Він зізнався, що хотів би полетіти на Місяць.

«Мене радує, що багато українців також мають космічні амбіції. Є Сергій Якімов. Житомирянин, українець. Хлопець, який подавався на проєкт Mars One, і його навіть відібрали в Сполучених Штатах для підготовки в рамках екіпажу для польоту на Марс. Ось українець, наш хлопець, він поїхав зараз в Сполучені Штати і там так чи інакше, хоч і затримується весь проєкт, але він проходить підготовку для того, щоб бути в екіпажі на Марс», - сказав Толкачов.

Юрист також розповів, що зустрічався з Якімовим, і вони досі підтримують контакт у соціальних мережах.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

«Хлопець просто дивовижний. Я його підвозив на машині до метро в Києві. Це було вражаюче, коли я розумію, що поруч зі мною в машині сидить не просто людина, а, може бути, майбутній мешканець Марса. І я раптом відчував, яка колосальна на мені лежить відповідальність, щоб ось цю дивовижну людину довезти в цілісності», - говорить він.

За словами Толкачова, спілкування з Якимовим – це «зовсім інша свідомість».

«Коли людина ставить масштабні думки, амбітні плани – вона вже живе в майбутньому. Я спілкувався з Сергієм, а свідомістю він вже на Марсі. Він уже там, у майбутньому», - резюмував футуролог.

Раніше Знай.uа повідомляв, що у Львові помер легендарний король радіоефірів.

Також Знай.uа повідомляв, що Євген Клопотенко виведе український борщ на світовий рівень.