Які політики зараз в тренді? Який вигляд ідеального політика в сучасній Україні?

Про це у програмі Яніки Мерило «Суб’єктивно з Янікою Мерило» розповідає політтехнолог, експерт з управління репутацією Борис Тизенгаузен.

«Показувати в собі не тільки політика, а й людину - це загальносвітовий тренд. В Україні він теж проявляється. Я не кажу, що потрібно, як це роблять деякі наші топполітики, перед виборами бігти в спортзал, шикувати за собою родину, пекти сирники або робити ще щось на зразок цього. Втім, Зеленський з шаурмою - це виглядало органічно», - зазначає експерт.

Інша справа, на його думку, коли політик, який звик пересуватися кортежем з п'яти-шести машин з охороною, раптом «випадково» потрапляє в кадр у вагоні метро або в літаку економкласу. Наскільки в цьому плані природно виглядає Зеленський, настільки ж безглузді його наслідувачі.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше, як повідомляє Знай.ua, Борис Тизенгаузен заявив, що не бачить логіки в карантинній політиці української влади.

Також він розповідав про можливу зустріч Володимира Зеленського і Дональда Трампа.