Україна повинна всерйоз розглядати можливість повномасштабного вторгнення російських військ, що зосереджені на кордоні.

Про це заявив лідер Національного Корпусу і перший командир полку “Азов” Андрій Білецький у своєму telegram-каналі.

“Такі дії (зосередження військ) - це надзвичайно велика, надзвичайно складна в управлінському плані логістична операція. А головне - ця операція надзвичайно матеріально і фінансово коштовна. Це зовсім не схоже на спробу щось демонструвати”, - вважає Білецький.

За його словами, Росія в нинішніх умовах може мати на меті імплементацію Мінських угод у вигідному для Росії форматі, а також - повернення дніпровської води до окупованого Криму.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В таких умовах, на думку Білецького, Україна має продемонструвати готовність дати відсіч. “В першу чергу - не впадати в розпач. В першу чергу - починати створювати загони територіальної оборони. В першу чергу бути готовими повторити 2014 рік, тобто масово готуватися піти на фронт. Росіяни, дивлячись на наших президентів, наших політиків, уявили, що ми вівці. Ми повинні показати їм просту річ: ми вовки і будемо битися за нашу землю до останнього”, - закликав Білецький.