Український політичний діяч, Герой України Надія Савченко у програмі Мирослави Бобровської «Хід королеви» заявила, що в 2014 році українська влада мала обрати інший шлях.

«У 2014 році політикам, які рвалися до влади по крові Майдану, треба було однозначно обирати інший підхід», - вважає політик.

На її думку, зараз ситуація ще небезпечніша, ніж в 2014 році. Тому що незважаючи на те, що ми всі в очікуванні війни, українські політики думають про дострокові вибори до Верховної Ради.

«Ну ми пам’ятаємо взагалі 2014 рік? Як тільки в нас починають боротися за владу – ми втрачаємо території України. Але при цьому політики все одно ще думають... Опозиція не отримала тої влади, яку хотіла, і все намагається скинути «слуг» і йти на перевибори в Раду. Чи це зараз доречно?», - обурилася Савченко.

Також вона розповіла, яке рішення в 2014 році допомогло б зберегти Крим і Донбас.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

«В 2014 році треба було приймати одне просте рішення по принципу Тузли. Треба було приймати рішення захистити Крим. Якби ми тоді це зробили швидко – в нас би не було б Донбасу. Для цього треба було, щоб працювали державні інституції, а вони не працювали», - сказала політик.

Раніше Знай.uа повідомляв, що 20-річний хлопчина поїхав медиком на Донбас і став мішенню снайпера.

Також Знай.uа повідомляв, що у Харкові нахабні шахраї вигнали ветеранів АТО з квартири.