У чому суть подій, які останнім часом відбуваються на Донбасі? Росія вирішила просунутися вглиб української території? Україна вирішила більш активно відстоювати свою землю? Або обидві сторони просто ведуть гру на підвищення ставок?

Свою позицію в програмі «Хід Королеви» висловлює державний і політичний діяч, Герой України, депутат Верховної Ради VIII скликання Надія Савченко.

«Є така фраза - «війна нервів». Холодна війна була війною нервів, а у нас зараз йде гаряча війна нервів. Коли у 2014 році Росія вторглася в Україну, багато країн світу почали готуватися відбивати російське вторгнення. І це не тільки країни Балтії, а й азійські країни, в першу чергу Казахстан. Ці сім років, поки у нас йде війна, ми спостерігаємо, які події відбуваються в Казахстані. Щоб уникнути революції, організували передачу влади», - зазначає Савченко.

Однак, зазначає вона, при всіх перетвореннях, влада Казахстану не дозволяла собі істеричної риторики та криків про те, що країна йде в НАТО. Росію визнають стратегічним партнером, але ведуть свою політику.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

«Ми можемо спостерігати приклад Литви, Латвії та Естонії - країн, які вже в НАТО. Балтійські країни зміцнюють оборону і показують, що не мають наміру міняти свій шлях. А Україна кричить, що йде в НАТО, але торгує з Росією, підписує угоди, називає їх державною зрадою, але заявляє, що не може їх денонсувати», - каже Надія Савченко.

Раніше, як повідомляє Знай.ua, вона розповіла про унікальні місця для відпочинку в Україні.

Також демонструвався ролик її купання в морі в сукні.