Як зараз оцінюють свої дії представники команди Януковича? Чи визнають вони в чомусь свою вину, або вважають, що в усьому мали рацію?

Свою особисту позицію в програмі Сніжани Єгорової «Снігова Лавина» висловлює політик Олена Лукаш, яка була в цій команді міністром Кабміну, а потім міністром юстиції.

«Я була частиною команди, яка не змогла втримати ситуацію під контролем. Але якщо зараз мої слова дозволяють комусь повірити, що він не один, повірити, що є позиція, відмінна від офіційної, дозволяють посміхнутися - я вже вважаю свою справу зробленою. За сім років я не увійшла ні в одну партію, ні в один список», - говорить вона.

Олена Лукаш вважає, що у неї є необхідність доносити інформацію, давати свою оцінку - іноді особисту, іноді професійну. І якщо вона дозволила кільком людям відчувати себе краще, ніж до її ефіру - вона цьому дуже рада.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

«Я приділяю багато уваги спілкуванню з людьми - так я віддаю борги. Я відчуваю провину, і не раз перепрошувала за свої дії та бездіяльність під час Майдану», - підкреслює Олена Лукаш.

Раніше, як повідомляє Знай.ua, Європейський союз виключив її зі списку санкцій.

А Юрій Луценко під час свого перебування генеральним прокурором пояснював, чому Олена Лукаш досі на свободі.