Політик Олена Лукаш у програмі Сніжани Єгорової «Снігова лавина» розповіла, як українці можуть зберегти Україну.

За її словами, українці обрали Володимира Зеленського президентом, щоб поліпшити ситуацію в країні. І тепер ми повинні «розділити загальну вину» за помилки минулого і вирішувати цю загальну проблему разом.

«Від нас практично нічого не залежить... І все, що ми можемо, це бути разом, розвиватися, рости, формувати осередки, анклави адекватності, підтримувати один одного, молитися, знаходити творчі енергії, ділитися знаннями, розуміти, що ми подолаємо все , якщо знайдемо, навіщо. Це все, що нам залишилося – берегти один одного», - сказала Лукаш.

У той же час вона зазначила, що рівень життя людей прямо пов'язаний з їхніми ілюзіями.

«Тому чим зараз займаємося ми? Ми, наприклад, попросимо тих, хто нас бачить і чує, пояснити цю просту закономірність тим, хто перебуває в соціальних ілюзіях, і тим самим дозволяє весь час отруті цього управління отруювати життя кожного українця. Кожного!», - заявила політик.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв, що 20-річний хлопчина поїхав медиком на Донбас і став мішенню снайпера.

Також Знай.uа повідомляв, що у Харкові нахабні шахраї вигнали ветеранів АТО з квартири.