Депутати вважають своїм обов'язком регулярно вносити законопроєкти в парламент, таким чином створюючи законодавчий спам.

Про це сказав підприємець Павло Себастьянович в ефірі "Романенко Бесіди".

"За повноваженнями парламенту, це теж цікава дуже річ, тому що якщо ми залишимо все як є, тобто, що кожен депутат є законодавчою ініціативою - то цей законодавчий спам триватиме. Кожен депутат вважає своїм обов'язком мало не щотижня, або раз на місяць, вносити якийсь там законопроєкт. Який суперечить ще чомусь, а хтось повинен внести альтернативний. І ця фігня триває", - сказав Павло Себастьянович.

Він зазначив, що є робочі групи і робочі столи, які можуть вирішувати якісь проблеми суспільства. Але це мають робити експерти. Потім вони вносять ці законопроєкти в парламент, а той їх просто затверджує.

"Але те, щоб вони ось так от генерилися постійно, як ось Гетманцев генерує - справжній спам податковий. Такого не повинно бути", - додав підприємець.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

За його словами, у чиновника не повинно бути доступу до бюджету, з якого він міг би брати собі гроші.

Як повідомляв Знай.ua, нардеп заявив, що екологічні законопроєкти потрібно написати заново, і врахувати позицію бізнесу.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що в Україні планують змінити умови для іноземців - що пропонує новий "лояльний пакет".