Чому на останніх парламентських виборах «Свобода» не змогла пройти до Верховної Ради? Які помилки вона допустила?

Свою думку у програмі «Ще не вмерла Україна з Євгеном Рибчинським» висловлює член Політради та глава київської організації цієї партії, депутат Верховної Ради VII та VIII скликань Андрій Іллєнко.

«Я хотів би дещо уточнити. Як показали останні місцеві вибори, у «Свободи» все не так уже й погано. Чутки про її смерть сильно перебільшені. Три мери обласних центрів представляють «Свободу», вона за цим показником не те перша, не те друга партія в Україні. В Івано-Франківській області вона посіла перше місце», - говорить політик.

За його словами, цю партію представляють понад тисяча депутатів місцевих рад.

«Що стосується загальної ситуації: всупереч всім проблемам, «Свобода», на мій погляд, залишається найбільш сильною та організованою патріотичною партією - хоча, звичайно, не єдиною. З огляду на досвід, структури, підготовлені кадри, є підстави для оптимізму. «Свобода» заснована на ідеології, а це для України унікально», - вважає Андрій Іллєнко.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Раніше, як повідомляє Знай.ua, він нагадав про долю тих діячів, які намагалися створювати фейкові держави на території України.

Також Іллєнко виступав з різкою критикою уряду Арсенія Яценюка.

https://www.youtube.com/watch?v=AMv_GEPi-c4&feature=youtu.be