Командир батальйону "Луганськ-1" на Донбасі Сергій Губанов помер під час бойового виходу, коли йшов попереду батальйону.

Про це сказав розвідник Роберт Погосян в ефірі програми “On Target” з капітаном Гарі

Табахом.

"Комбат. Командир загинув. Це людина з великої літери. Я думаю, що він безсмертний. Позивний "Сідий". Сам він з Луганська, колишній десантник. У нас в тиждень було виходів по 3 по 4, бойових. Ми чекали бойових виходів, як Новий рік, як день народження. І він завжди йшов першим, він завжди йшов першим, а ми за ним. Він загинув, на жаль, в минулому році. 20 травня", - сказав Роберт Погосян.

За його словами, також тоді постраждав ротний під позивним "Свояк", який йшов за комбатом. Його поранення було дуже страшне і лікарі сказали, що той не виживе. Однак, ротного за допомогою літака доставили в лікарню, зараз він вийшов з коми і може ходити.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Льоня вижив. Уже почав ходити. Спершу говорили, що він буде інвалід, але зараз, дасть Боженька, він відновиться і повернеться служити", - додав Погосян.

Як повідомляв Знай.ua, на Донбасі загинув командир батальйону "Луганськ-1" Сергій Губанов, підірвався на міні бойовиків.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Володимира Зеленського закликають викорінити залишки радянського союзу - армія за контрактом і без обов'язкового призову.

https://www.youtube.com/watch?v=WIOc6rT7ZXA&feature=youtu.be