Командир батальйону "Луганськ-1" Роберт Погосян звернувся до вірменської діаспори в Сполучених Штатах Америки і заявив, що вони разом і збираються в один кулак.

Про це він сказав в ефірі програми “On Target” з капітаном Гарі Табахом.

"Народився я в колишньому СРСР, Грузія. Столиця, Тбілісі. У родині середнього рівня. Батько у мене був теслею, столяром. Мама була домогосподаркою. Дідусь у мене був професор. Інтелігентна вірменська родина. У Тбілісі, Грузія. Я там вчився до 1989 року", - сказав Роберт Погосян.

Він зазначив, що розмовляє російською, англійською, вірменською, грузинською і українською. За професією - юрист-міжнародник.

Оскільки програму "On Target" дивитимуться за кордоном з англійськими субтитрами, він зробив звернення до вірменської діаспори в Сполучених Штатах Америки.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"В першу чергу, я б їм хотів передати подяку, за те, що ми разом, що ми єдність. Велику подяку, бо наша діаспора дуже дружна і що б не трапилося - ми завжди збираємося воєдино. Незалежно від того, що багато хто забув мову, ми збираємося в один кулак", - додав Погосян.

За його словами, також вірменській діаспорі не варто забувати своє коріння.

Як повідомляв Знай.ua, вірмено-азербайджанський конфлікт дає уроки для України.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, як живуть українці в Єгипті: носять вишиванки серед пірамід.

https://www.youtube.com/watch?v=WIOc6rT7ZXA&feature=youtu.be