Отримані Юлією Тимошенко 100 млн грн у якості відшкодування за політичні переслідування її донька Євгенія Тимошенко вирішила вкласти у майнінг криптовалют.

За інформацією телеграм-каналу «Блискавка», який посилається на програму «Чесна політика» на 24 каналі, понад 100 млн грн донька Тимошенко вивела за кордон у компанію з майнінгу крипти.

Як зазначає «Блискавка», кошти були переказані компанії «Валея», яка займається продажем енергоносіїв. За інформацією сайту «Youcontrol», ця компанія перебуває у 100% власності виконувачки обов'язків заступника голови «Державної продовольчо-зернової корпорації України» Катерини Волкової. На самому ж сайті компанії «Валея» Волкова ніде не зазначається.

У свою чергу, Державну продовольчо-зернову корпорацію Державне бюро розслідувань викривало у вимаганні грошей за призначення на посади. У цій корпорації керівною ланкою було запроваджено механізм вимагання неправомірної вигоди за продовження перебування на посаді їхніх керівників.

Телеграм канал підкреслив, що саме це підприємство Юлія Тимошенко хотіла привласнити.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомлялось, потім «Валея» здійснила переказ цих кошт на ім’я бельгійської компанії «Eliovp BVBA», що спеціалізується на майнінг-обладнанні.

Отже, Євгенія Тимошенко вирішила вкласти понад 100 мільйонів гривень у власне збагачення шляхом майнінгу криптовалют. Нагадаємо, ці кошти були отримані Юлією Тимошенко від американців у якості відшкодування за політичні переслідування .

Нагадаємо, Знай.ua поширював, навіщо Юлія Тимошенко віддала доньці Євгенії 112 млн.

Раніше Знай.ua повідомляв, що Юлія Тимошенко оскандалилася, назвавши день пам'яті катастрофи в Чорнобилі - "святом".