За інформацією телеграм-каналу «Блискавка», який посилається на 24 канал, Юлія Тимошенко отримала понад 100 мільйонів гривень у якості відшкодування за політичні переслідування. Ці гроші вона віддала доньці. Як відомо, ці кошти її донькою були переказані бельгійській крипто-майнинговій компанії «Eliovp BVBA».

Донька Юлії Тимошенко спочатку надіслала кошти у компанію «Валея», яка належить Олені Волковій. Цікавий факт, що Волкова є виконавицею обов'язків заступника голови «Державної продовольчо-зернової корпорації України». Саме це підприємство Юлія Тимошенко хотіла привласнити, торгуючись з державою.

«Смотрящим» за «Державно продовольчо-зерновою корпорацією України» вважається зять Юлії Тимошенко. Тому факт, що Євгенія Тимошенко закуповує майнінг-технології через фірму, яка належить співробітниці чоловіка, є досить красномовним.

А виконувачем обов’язків керівника ДПЗКУ є Андрій Власенко, який у минулому був депутатом «Батьківщини». Отже тут проглядається схема – усі установи, через які проходили кошти, якось пов’язані з Тимошенко.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Потім компанія «Валея» переказала кошти у бельгійську компанію «Eliovp BVBA», яка саме і спеціалізується на продажу майнінг-обладнання. Компенсація за політичні репресії пішла не на благодійність, а на збагачення родини Тимошенків.

Нагадаємо, Знай.ua поширював, навіщо Юлія Тимошенко віддала доньці Євгенії 112 млн.