Влада під час кризи має знайти баланс, адже бізнесу необхідно допомогти подолати економічні проблеми. Про це заявив політолог Володимир Фесенко.

"Треба проводити гнучку політику по відношенню до бізнесу, особливо до малого і середнього, який потерпає від кризи нинішньої. Треба ним дати більше повітря, а відповідно менше податків, щоб вони розвивалися, щоб не загинули і щоб вони підживлювали економіку, - сказав Фесенко в ефірі телеканалу "Україна 24".

Водночас, на його думку, існує питання наповнення бюджету, тому потрібно проводити зважену політику і шукати шляхи для наповнення бюджету.

"Треба демонструвати мистецтво політики і знайти баланс, щоб були гроші в бюджеті. Але таким чином, щоб це не було надмірним тиском на економіку" - резюмував Фесенко.

Раніше народний депутат Олексій Гончаренко заявив, що замість того, щоб вбивати бізнес, владі варто було б навести порядок на тіньовому ринку палива, де процвітають мільярдні корупційні схеми. Так він прокоментував намір голови податкового комітету Данила Гетьманцева підвищити податки для бізнесу.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У свою чергу інвестаналітик Ерік Найман підкреслив, що підвищення податків спровокує уповільнення економіки і призведе до зростання цін на товари і послуги.