Фонд Ріната Ахметова запускає національну кампанію #ДякуємоМедикам. На спеціальному онлайн-майданчику будуть зібрані історії пацієнтів, які завдяки стійкості лікарів одужали після COVID-19.

Мета акції – розповісти про медичних фахівців, котрі понад рік змагаються за життя та здоров’я людей. Окрім пацієнтів, до ініціативи можуть долучатися лікарі, які хочуть відзначити професіоналізм своїх колег у боротьбі з пандемією. Історії можна залишити на спеціальній сторінці сайту Фонду.

національна кампанія #ДякуємоМедикам
національна кампанія #ДякуємоМедикам

– Лікарі – справжні герої нашого часу. Жертвуючисобою, вони допомогли перемогти COVID-19сотням тисяч українців. Фонд Ріната Ахметова уже 15 років системно і масштабно підтримуєукраїнську медицину. Під час пандемії цей напрямстав для Фонду пріоритетним. Але лікарямпотрібні не тільки засоби захисту або сучаснеобладнання. Як і будь-якій людині, їм важливо, щобїхню працю цінували і поважали. Тому ми створюємо платформу, яка дозволить зібратиподяки медикам та історії про їх щодену героїчнупрацю, – говорить директорка з комунікацій Фонду Ріната Ахметова Юлія Єршова.

Завдяки відданій праці лікарів, які ночують на робочих місцях та наражають на небезпеку свої родини задля порятунку інших, за період поширення COVID-19 в Україні одужали 1,6 млн пацієнтів. Медики не планували стати героями, але стали ними.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

національна кампанія #ДякуємоМедикам
національна кампанія #ДякуємоМедикам

Національна кампанії #ДякуємоМедикам – це частина проєкту Фонду Ріната Ахметова «Боротьба з COVID-19 в Україні». Від початку пандемії до державних медичних закладів України передано 155 кисневих концентраторів, 337 тисяч експрес-тестів, понад 200 одиниць засобів індивідуального захисту та витратних матеріалів. Фонд доправив до лікарень понад 200 суперсучасних апаратів ШВЛ, що є найбільшою в країні поставкою подібної техніки за період пандемії. Загалом було передано понад 1000 одиниць обладнання до 505 медустанову 203 населених пунктах. Рінат Ахметов – єдинийблагодійник, який надав медикам таку велику кількість суперсучасного обладнання, а внесокФонду Ріната Ахметова у модернізацію українськоїсистеми охорони здоров’я безпрецедентний за своїми масштабами.

національна кампанія #ДякуємоМедикам
національна кампанія #ДякуємоМедикам