Нещодавно депутат Ілля Кива захистив дисертацію. Ця дисертація була на тему державного управління і ґрунтувалася на досвіді ЄС.

Політик Микола Томенко у власному блозі «Tomenko online» розповів про незбіжність поглядів Киви з темою дисертації.

«Мова йде про унікальну історію захисту кандидатської дисертації з питання державного управління, в якій людина проросійської орієнтації аналізує досвід ЄС і допомагає Міністерству внутрішніх справ організувати відповідності до європейських стандартів», - зазначив Томенко.

За словами політика, не треба бути експертом, щоб зрозуміти, що цю дисертацію Іллі Киві написали науковці. Як зазначає Томенко, в Україні є така «професія» писати дисертації за гроші суддям, прокурорам, депутатам тощо. Експерт додав, що для того, щоб пройти етап захисту дисертації, теж треба «занести» гроші.

«Це виникло не зараз, не при Зеленському і не при Порошенкові. Це було всі часи з моменту незалежності, але не було таких гіпертрофованих форм. Таких «інтелектуалів» тисячі розкидано по Україні», - підкреслив Томенко.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як зазначає Томенко, ця проблема існує в Україні досить довго. За його словами, бувають навіть «кандидати», які не можуть вимовити назву своєї дисертації. На думку Томенка, зрозуміло, що дисертацію та її захист Кива купив. Він зазначив, що головна незбіжність у тому, що Кива досить погано ставиться до західних принципів та до Заходу загалом, але його дисертація базується саме на цьому.

Нагадаємо, Знай.ua поширював, що Микола Томенко показав Закони, які зникають в Україні.

Раніше для Знай.ua Микола Томенко розповів про нагальну потребу економічного патріотизму.