Тема чергового випуску блогу «Тарас Загородній говорить» присвячена інциденту за участю «Слуг народу», пов'язаному з двома відомими депутатами: Миколою Тищенком та Євгеном Шевченком. Автор і ведучий називає це «черговим зашкваром» і намагається спрогнозувати наслідки цих подій.

«Пан Тищенко примудряється підірвати партійну дисципліну не вперше, і обидва рази це пов'язано з локдауном, - нагадує політолог. - У перший локдаун працював його ресторан, а тепер він шумно, красиво, пафосно відзначав день народження своєї дружини, коли всі ресторани змушують закритися».

Нагадаємо, нардеп влаштував вечірку в готелі на столичному Подолі в той час, коли по всій країні заборонені багатолюдні збори в зв'язку з пандемією коронавірусу.

Чи слід очікувати якихось санкцій щодо порушника карантинних заходів? Політолог не впевнений.

Він каже: «Чи буде щось за це пану Тищенку? Я сильно сумніваюся з однієї простої причини. В принципі, у партії немає ніяких механізмів для того, щоб вплинути на своїх депутатів. Тим більше, що пан Тищенко у нас є мажоритарником, а його що виключай, що не виключай з партії – в принципі, це не робить погоди. Тому я думаю, що, на жаль, це все пропустять і нічого не буде».

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ще більш гучним скандалом стало відвідування депутатом від «Слуг народу» Євгеном Шевченком самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка. Нардеп приїхав до Мінська і заявив, що все життя мріяв познайомитися з Лукашенком.

Нагадаємо, на Тищенка накинулися після вечірки в карантин: через це нас не пускають до Європи.

Також Знай.uа писав, що Микола Тищенко потрапив у грандіозний скандал. Чоловік знову порушив карантин.