Голова Правління громадського об'єднання «Обличчя майбутнього», генеральний директор загальнонаціональної програми «Людина року», Президент громадської організації «Клуб «Людина року» Аркадій Райцин розповів, якому президенту США вручив би премію «Людина року».

«Рональду Рейгану, безумовно. І Джону Кеннеді, проживи він, звичайно, побільше», - коротко сказав Райцин під час бесіди з ведучим програми «On target» Гаррі Табахом.

Також він розповів, кому з громадян США (але не президентів) із задоволенням вручив би премію «Людина року».

«Одним із моїх кумирів, так як я спортом цікавлюся, раніше в дитинстві захоплювався, є дуже видатна людина – Марк Спітц. Це видатний плавець, володар, якщо я не помиляюся, 7 золотих медалей Олімпійських ігор у Мюнхені.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Але був ще один, така ж зірка. Це Майкл Фелпс, який, по-моєму, навіть за кількістю золотих нагород перегнав Марка Спітца. Але Спітц якось ось врізався в пам'ять. Я сподіваюся, він живий», - сказав Райцин.

Раніше Знай.uа повідомляв, що у Львові помер легендарний король радіоефірів.

Також Знай.uа повідомляв, що Євген Клопотенко виведе український борщ на світовий рівень.