Як була створена загальнонаціональна програма «Людина року»?

Про це в програмі «On target з капітаном Гарі Табах» розповідає генеральний директор цієї програми, голова правління громадського об'єднання «Обличчя майбутнього» Аркадій Райцин.

«Я довго йшов до створення цієї програми. Я завжди був дуже допитливою людиною в галузі гуманітарних проявів, і, попри дві технічних освіти, я абсолютний гуманітарій. Для мене музика, мистецтво, кіно і телебачення завжди стояли на першому місці. Я йшов до цього з кінця 1980-х років, коли з'явилася можливість створювати перші кооперативи», - каже гість програми.

У той час він звільнився з державного підприємства і створив кооператив, який займався шоу-бізнесом. Втім, після розпаду СРСР Райцинe довелося перемикнутися на торгові операції, не такі цікаві, але дохідні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

«У травні 1995 року у мене виникла ідея премії, яка поєднає риси знаменитих закордонних премій. Премій в області кіно, музики, телебачення. Я подумав: чому б молодій українській державі мати не монопремію, а поліпремію? Там повинні бути основні напрямки, на яких базується держава. Наприклад, місцеве самоврядування, промисловість, підприємництво, і так далі», - розповідає Аркадій Райцин.

Раніше, як повідомляє Знай.ua, цією премією був нагороджений Михайло Поплавський.

Також розповідалося, як цієї премії відзначився Тото Кутуньо.