Політик Ілля Кива заявив, що він писав дисертацію на основі власного досвіду, але в наборі тексту у нього були помічники.

Про це він сказав у програмі “Сніжна лавина” зі Сніжаною Єгоровою.

"Історія дисертації - вона насправді історія не одного дня. Колись я пройшов через процес переатестації, який був сформований у Національній поліції. Тема моєї дисертації - "Механізми впливу громадянського суспільства на державне врегулювання правоохоронної системи". Тобто, механізм впливу... Насправді - це був базис", - сказав Ілля Кива.

Він зазначив, що побачив тоді перегин в тому, що коли всі побігли за реформами - була представлена ​​тільки одна частина суспільства - активісти без грошей.

"У своїй дисертації я розкриваю проблематику перегину і правильності формування механізму. А це перше, що повинно враховуватися - всі верстви суспільства. Незалежно від політичних, від соціальних питань...", - додав політик.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За його словами, для написання дисертації потрібно дати фабули, викласти їх, а потім зв'язати.

"У мене були помічники. Вони набирають матеріал, я його читаю, я його погоджую. Так всі пишуть дисертації. У мене був мій науковий керівник. Взагалі не дурний хлопець, дядько, який допоміг і він супроводжував. Я нікуди не поспішав. Потім ми закінчили, вийшли в кінцеву точку. Я дійсно здав дисертацію на перевірку на плагіат. І там його не виявилося. Я її народив і сформував", - зазначив Кива.

Він додав, що захистив дисертацію, яка є його досвідом і знаннями.

"Зараз ось цей весь шум, гавкіт і цей весь марний сморід, який навколо мене відбувається - насправді, дисертація пройшла всі перевірки, перш ніж мене допустили до здачі... Захист проходив в онлайн трансляції", - резюмував Ілля Кива.

Як повідомляв Знай.ua, "бонуси" для вакцинованих і етикет для школярів - від Урядового кварталу чекають нових впроваджень.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що колишній учитель кинув викладання заради зірок і планет.