Щоб стати переможцем у премії "Людина року", потрібно бути прикладом і особистістю, яка зробила щось таке, що є прецедентом.

Про це сказав президент громадської організації “Клуб “Людина року” Аркадій Райцин в ефірі програми “On Target” з капітаном Гарі Табахом.

Аркадій Райцин відзначив, що купити перемогу в премії "Людина року" не можна ні за які гроші.

"Для того, щоб отримати премію - потрібно її завоювати. Для того, щоб завоювати, треба бути таким, на якого будуть рівнятись, і бути прикладом... Це ні скільки не коштує... Дійсно, це неможливо, бо не я є єдиною людиною, яка обирає, а є вища академічна рада, це природно", - сказав Райцин.

За його словами, в першу чергу - потрібно бути особистістю, яка зробила щось таке, що є прецедентом або ж безпрецедентним явищем.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Райцин розповів про те, що в 1988-1989 роках він займався конкурсами краси, і тоді про купівлю корон ніхто навіть не замислювався. Після цього були десятки протилежних прикладів, але він пішов з цього бізнесу.

"Я розробив систему фінансового забезпечення, яка будується на величезних рекламних можливостях самого проєкту... Я пишаюся, що спонсорами за 25 років були компанії зі світовими іменами, які дійсно бачили сенс в тому, щоб взяти участь в цьому проєкті з точки зору нашої рекламовіддачі", - зазначив Аркадій Райцин.

Як повідомляв Знай.ua, наймолодший директор в Україні отримав орден, як кращий керівник навчального закладу.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що в цьому році відзначає свій 25-річний ювілей загальнонаціональна програма "Людина року".