В ситуації, яка склалась зараз в Україні, найбільшого болю завдає тотальна невпевненість в завтрашньому дні для наших дітей. Таку болючу тему підняв командир роти кіборгів Андрій Шараскін в гостях у Олексія Толкачова в програмі «БДСМ» на Youtube.

«У 90-х вважалося, що в нас була закладена інерція захищеності, та це була насправді завчена безпорадність, коли ти був чемним гвинтиком в системі і просто працював. І коли ти виконував всі умови, то просувався далі, отримував квартиру і чергові підвищення. Таким чином ти закривав свої базові потреби. І ця інерція зберіглась, з цією інерцією ми зайшли в незалежну Україну», - сказав він.

Шараскін розповів, що з незалежності почались наші проблеми, тому що ми не відновили свою державність від часів УНР. За його словами, у 1992 році Кравчуку привезли і передали клейноди, але цілий фрагмент державності був втрачений. І вийшов мікс, коли незалежність є, а державності немає, і ми виглядали як уламок Радянського Союзу.

«На це зараз, втім, як і завжди б’є РФ. Насправді, наша незалежність була абсолютно неочевидною для наших західних партнерів до 2014 року. Якщо для нас з середини здавалось, що ми незалежні і завжди були частиною Західної цивілізації, тоо країни Заходу акцентували, що Україна - це частина СНД і завжди знаходилась під протекцією Росії», - розповів він.

Шараскін заявив, що країни Заходу дорікали Україні, що вона ніколи не робила жодних кроків в сторону Заходу. Він додав, що стремління у євроінтеграції, це був продукт останніх 7 років, а до того моменту це було абсолютно неочевидно для всіх. За його словами, Україну було вигідно тримати на маргенесі під великим протекторатом наших сусідів РФ, які не витримали вже у 2014 році і прийшли до нас з відкритою агресією.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

«Загострення з РФ у нас були постійно, починаючи з незалежності України, одне із перших загострень було в 1990-х роках, коли підписали угоди про розділ Чорноморського флоту, Чорноморське торгове пароплавство, яке успішно було Кравчуком ліквідоване в угоду РФ. А це був торговий флот номер один у світі на той момент за кількістю торгових суден, які працювали та були зв’язані контрактами», - резюмував він.

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Арестовича, щоб змінити ситуацію в суспільстві, достатньо однієї людини на правильному місці.

Також раніше Арестович розповідав, що все вирішує конкретна людина, а не конкретна посада.