Вдома у Артура Палатного, голови політвиконкому партії «Удар», народного депутата VII-VIII скликань, який очолював Комітет ВРУ з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту і туризму дві каденції поспіль, проходять обшуки. Також з обшуком прийшли в квартиру його першої дружини, з якою Палатний розлучився більше 20 років тому.

Про це політик повідомив у себе в Facebook.

"Команда пішла з Банкової. Там сидять головні сценаристи цього дешевого кіно. Керують політичним замовленням ті, хто намагаються маніпулювати Президентом, шепочучи йому на вухо. Виконавці-деякі представники прокуратури, спільно з іншими не гідними своїх погон правоохоронцями в ручному режимі просто виконують поставлене завдання», - написав він.

За словами Артура Палатного, правоохоронці навіть не можуть адекватно пояснити підстави для своїх дій.

"Ні про які дотримання норм закону мова теж не йде. А для чого? Якщо робота ведеться "під дахом" "сильних світу цього", - пише він.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За словами політика, мета цих дій банальна-тиск і залякування.

"Тому що Партія "УДАР" може скласти сильну конкуренцію на виборах. І очевидно, вони забули одне "але". Ми вже це проходили. Часи Януковича стали хорошим щепленням від страху і серйозного сприйняття таких дешевих шоу. Декорації змінилися, методи-перейшли у спадок. Різниця ще в тому, що за вікном не 2012-й, і місць, куди було б добре втекти замовникам цієї афери, не залишилося. Тому що відповідальність, як показує практика, все одно наздожене», - додав Артур Палатний.