Шараскін спробував спрогнозувати два імовірних сценарії розвитку подій в Україні: позитивний і негативний. Про це пішла мова з командиром роти кіборгів Андрієм Шараскіним в гостях у Олексія Толкачова в програмі «БДСМ» на Youtube.

«Моя позиція, на якій я стою, відштовхується від теперішньої ситуації. До поки ми чесно собі не скажемо, що відбувається зараз, в якій ми ситуації знаходимось, де наші союзники, на що ми здатні й не здатні – ми взагалі навіть можемо нікуди не добратись, а так і будемо дрейфувати стихійно і нами будуть користуватись ті, хто зможе собі це дозволити», - підкреслив він.

Шараскін розповів, що це один з негативних сценаріїв, але він може бути і гіршим, якщо ми не відіб’ємося від тієї точки, де зараз знаходимося. За його словами, якщо ми не приймемо всі виклики тверезо, то ми залишимося в найгіршому положенні і будемо знаходитись в підвішеному стані.

«Позитивний сценарій може бути в тому, щоб наші співгромадяни змогли осмислити всю ситуацію і нехай це будуть не сто відсотків людей, але ті хто це зможе осмислити, той зробить певні кроки на шляху до дій. В тому числі люди, які прийшли до влади, повинні мати мужність реалізовувати складні рішення для виконання обіцянок, які вони дали людям», - сказав він.

Шараскін додав, що робота влади - це дуже складна праця, яка має полягати в розв’язанні колосально складних рішень, які потім дадуть очікуваний результат.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

«І до цього вони мають бути готовими і не перекладати на інших свою відповідальність, буцімто у нас не таке суспільство. Суспільство однакове по всьому світу, люди хочуть простих рішень складних проблем», - резюмував він.

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Арестовича, щоб змінити ситуацію в суспільстві, достатньо однієї людини на правильному місці.

Також раніше Арестович розповідав, що все вирішує конкретна людина, а не конкретна посада.