Українські медики звернулися до президента України Володимира Зеленського та народних депутатів від «Слуги народу» з проханням не звільняти міністра охорони здоров'я Максима Степанова на догоду «заокеанським партнерам».

Відповідна заява опублікована на Фейсбук-сторінці Комітету захисту державної медицини.

«Українська медицина вже має досвід по закордонним «креатурам» у лиці пані Супрун, яка зруйнувала сотні медичних закладів в Україні, впровадила корупційну та руйнівну так звану «реформу», що призвело до звільнення десятків тисяч медичних робітників. Як результат, Україна опинилася повністю не готова до пандемії Covid-19, за що українці зараз розплачуються своїм здоров'ям та життям», - йдеться в заяві.

Медики зазначили, що у разі звільнення Степанова МОЗ очікує продовження «політики Супрун».

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

«Від Ваших дій при голосуванні будуть прямо залежати життя Ваших близьких, друзів та усього українського народу», - попередили посадовців у Комітеті.

Раніше Знай.uа повідомляв, що плани з відставки міністра соцполітики Марини Лазебної спровокували «бурю» в Верховній Раді.

Також Знай.uа повідомляв, що в парламенті готується масове звільнення міністрів.