Чи повинна Україна відносно організації системи охорони здоров'я слідувати рекомендаціям країн Заходу - зокрема, змістити Максима Степанова з поста міністра охорони здоров'я?

Оргкомітет захисту державної медицини в Україні вважає, що немає. Свою думку ця організація висловила на сторінці у Facebook.

«Українська медицина вже має сумний досвід закордонних ставлеників в особі Уляни Супрун. Супрун зруйнувала сотні медичних установ і звільнила десятки тисяч працівників. Тепер українці розплачуються за її діяльність своїми життями та здоров'ям, адже в результаті національна система охорони здоров'я виявилася не готовою до епідемії коронавірусу», - вважають медики.

Вони закликають депутатів Верховної Ради вчитися на минулих помилках і не допускати їх повторення.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

«Продовжувати «політику Супрун» в Міністерстві охорони здоров'я ні в якому разі не можна», - підкреслюють автори звернення.

Раніше, як повідомляє Знай.ua, колишню в.о. міністра охорони здоров'я Уляну Супрун, яка виїхала з України, знову бачили в Києві.

Також повідомлялося про видалення її сторінки в Facebook.