Про це заявив народний депутат України, член депутатської групи «Довіра» Сергій Шахов.

«Цей законопроект несе шалені корупційні ризики і потягне за собою бізнес вниз, а в нас економічна сьогодні прірва, в яку летить держава», - сказав Шахов.

Депутат також нагадав, що проти ухвалення цього законопроекту виступають численні представники бізнес спільноти, а також Рада нацбезпеки і оборони. На його думку, під час нинішньої кризи влада має підтримувати бізнес, а не знищувати його запровадженням нереалістичних для виконання екологічних вимог.

«Треба допомагати бізнесу, а цим законопроектом навпаки буде знущання над малим, середнім та великим бізнесом», - наголосив Шахов.

Раніше народний депутат Дмитро Соломчук заявив, що екологічні законопроекти потрібно готувати разом з бізнесом з врахуванням стану вітчизняної промисловості та встановивши реалістичні строки проведення екомодернізації.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Водночас голова комітету екології та зеленої економіки Федерації роботодавців України Павло Жила наголосив: законопроект про зниження промислових викидів (4167) має враховувати реальний стан вітчизняної промисловості і передбачати державну підтримку для проведення екомодернізації підприємств, а не просто копіювати європейські норми.