У програмі Дмитра Снєгирьова «Політика навиворіт» політолог Тарас Загородній низько оцінив шанси Разумкова прийти у велику політику, адже коло його виборців надто вузьке.

Ведучий програми припустив, що Разумкова проштовхують у велику політику задля зменшення впливу ОПЗЖ. На думку експерта, йому може перепасти 5% від 18-20% підтримки ОПЗЖ.

Та Загородній дотримується іншої думки. Він пояснює, що електорат ОПЗЖ сталий і він довіряє своєму лідерові, тому він не підтримає Разумкова.

«Чи не буде він забирати голоси у “слуг народу”?», - запитує політолог натомість. Отже, він припускає, що Разумков виступить альтернативою для розчарованих у панівній партії, саме у «Слуги народу» цей політик міг би «відкусити» якийсь відсоток від рейтингу. Загородній також додає, що Центральна Україна цілком може стати основною аудиторією Разумкова.

Даючи характеристику Разумкову, гість програми навіть іронізує: мовляв, це ідеальний зять без жодних шкідливих звичок. «Є електорат, який у нього може бути, в першу чергу жінки, які частіше ходять на вибори, ніж чоловіки», - зазначає експерт.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадуємо, Загородній розповів про особливості відносин між Іраном та Україною.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Загородній обґрунтував необхідність розвивати територіальну оборону.