Підприємства Групи Метінвест дотримуються вимог законодавства при проведенні публічних закупівель і повністю виконують свої зобов'язання за їх результатами. Про це йдеться в заяві групи.

"Підприємства Групи Метінвест реалізують свою продукцію кінцевим споживачам не тільки через підприємства Групи (СМЦ), а й шляхом надання вільного доступу до продукції незалежним трейдерам і дистрибуторам. При цьому група жодним чином не втручається в господарську діяльність таких трейдерів і дистрибуторів. Вибір ними способів реалізації (шляхом прийняття участі в публічних закупівлях або на вільному ринку) і покупців, а також проведення переговорів з ними і формування ціноутворення – повністю їх Комерційна ініціатива», - йдеться в заяві.

У Метінвест також підкреслили: підприємства групи (зокрема, «Метінвест-СМЦ») неухильно дотримуються вимог чинного законодавства і належним чином виконують свої зобов'язання за результатами процедур публічних закупівель, незалежно від зростання ціни на ринку металопрокату. А відвантаження продукції здійснюється за фіксованими цінами договорів, укладених за підсумками тендерів.

А також відзначили, що при проведенні публічних закупівель з продукцією групи Метінвест конкурує не тільки продукція вітчизняних виробників, а й іноземних, таких як Voestalpine Schienen GmbH Austria, Vossloh Fastening Systems GmbH Germany, Plastwil Sp.z O. o. Poland, Schwihag AG Switzerland, а також ряду виробників країн СНД.

"Так, в кінці 2020 року «Метінвест-СМЦ» відвантажив 45,5 тис.тонн рейок за договором в рамках фінансування Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) за ціною істотно нижче офіційного прайсу компанії в умовах значного зростання світових цін на квадратну заготовку. Більш того, на тендері «Метінвест-СМЦ» запропонував ціну істотно нижче мінімальної ціни інших виробників», - повідомили в Метінвест.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще