Учасник комік-дуету «Кролики» Володимир Данилець у програмі Сніжани Єгорової «Снігова лавина» розповів, які стосунки його пов'язують з другим учасником дуету Володимиром Мойсеєнком.

«Там все. І брат, і друг, і колега. Незважаючи навіть на те, що він молодший за мене, я завжди можу з ним порадитися, я можу йому щось викласти таке своє потаємне... Він рідна людина. Він, напевно, най-найрідніший з моїх братів, родичів. Дійсно, це ж скільки років, і ми весь час разом. Уже 34 роки – це ми тільки дует. А дружимо ми вже 43 роки!», - каже актор.

За його словами, вони познайомилися, коли здавали іспити для вступу в естрадно-циркове училище.

«Він жив тоді біля Повітрофлотського мосту – киянин, а я сам з села... І ось коли ми з ним познайомилися, він говорить: «Йдемо до мене, вибач мене, пожеремо». Я кажу: «Ну, йдемо». І ми пішли... А мама Вови дуже добре готує, дай Бог здоров'я Ользі Захарівні. Це велика жінка, велика мама, пречудова людина, красива жінка дуже», - згадує Данилець.

Він додав, що таких смачних страв, як готувала мама Мойсеєнка, не їв навіть в ресторанах.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«Вона Вову обожнює. Вова для неї все. Сестра Вови старша... Лялечка. Вони дуже дружні. І мама, звичайно, і за Лялею дуже переживає, але найбільше – це Вова для неї, ікона», - сказав комік.

Данилець також зазначив, що мама Володимира Мойсеєнка – фанатка їхньої творчості. За його словами, він вже член їхньої сім'ї.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Оля Полякова слідом за Ані Лорак згадала про домагання.

Також Знай.uа повідомляв, що помолоділа Пугачова зворушливо привітала Орбакайте з 50-річчям.