У програмі Сніжани Єгорової «Снігова лавина» актор гумористичного і розмовного жанрів Володимир Данилець поділився секретом підтримки гарного настрою та позитивної життєвої позиції.

Данилець припускає, що вся справа у його характері: вміти поганий настрій перетворювати на гарний, а важкі моменти переживати наодинці. «До поганого ставитися спокійно. Ну ось воно є, його треба відставити, і жити далі», - каже він. Водночас актор акцентує на важливості підтримки дружини.

«У всякому разі у мене завжди гарний настрій, навіть якщо погано, навіть якщо щось дуже погано. Тому що гумор – це дійсно якісь... Великі лікувальні ліки», - стверджує комік.

Принагідно Данилець розповідає, що разом зі своїм колегою по комік-дуету «Кролики» Володимиром Мойсеєнком вони насправді не надто охоче дають інтерв’ю, оскільки на певні питання журналістів відповісти доволі важко.

Також актор зазначає, що вікіпедійна інформація про нього в багатьох моментах неправдива, це стосується навіть, наприклад, місця народження та сім’ї. «Я не можу її читати, там брехні купа», - обурюється Данилець. Він зізнається, що мріє розбити цю неправду у Вікіпедії.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадуємо, Поплавський розповів, чому він не носить одяг чорного кольору.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що у цьому році святкує свій 25-річний ювілей загальнонаціональна програма «Людина року».