Радянський журналіст і політичний оглядач Євген Кисельов в ефірі програми "Конституційна кухня" з Геннадієм Друзенко розповів про те, що він не стикався з русофобією в Україні, і що це добре, що українці можуть відрізняти росіянина за походженням, від людини, яка є частиною путінського режиму.

"Мені здається, що український народ при тому, що він став жертвою неоголошеної війни з боку Росії, точніше - з боку путінського режиму, у нього забрали Крим, у нього, по суті, окупували частину його території на сході - Донбас підпалили - при цьому, він зберіг толерантність. І зберіг достатню мудрість для того, щоб все-таки відрізняти просто росіянина за походженням, від людини, яка є частиною путінського режиму", - сказав Євген Кисельов.

Він зазначив, що в Україні відсутня русофобія, як така. Бувають окремі її прояви, але йому особисто практично жодного разу не доводилося стикатися з русофобією в побуті.

"Все-таки, я тут не просто живу і працюю, а я працюю на телебаченні, я працюю в засобах масової інформації... У мене є якась суспільно-політична фізіономія, мої погляди відомі. Спробуйте, звинуватьте мене в тому, що я "поганий москаль", який є таємним агентом путінського режиму", - додав Кисельов.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, український викладач публічно назвав "солов'їну" мовою окупантів: "Я не розумію вашу псячу мову".

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що українка "звільнила" шампунь від російської мови: "Можна спати спокійно".