Мегапопулярний канадський поп та R&B-співак Джастін Бібер днями хвацько витанцьовував у нічному клубі Маямі LIV під російськомовні вигуки "Давай, братуха!"

Ролик з оригінальним виступом зірки розмістив на своїй сторінці в Інстаграмі 23-річний мільйонер Умід Бадрутдінов, відомий як Умастар, який недавно побував в Україні й був настільки вражений нашою країною, що навіть купив у Києві квартиру.

На записі Бібер у чорному образі й світлому капелюсі співає й танцює, а Умастар, що стоїть на відстані руки від співака підбадьорює його словами: "Давай, братуха!"

Відповідаючи на запитання, як так вийшло, що Бібер танцює просто біля нього, Ума скромно відповів: "Так сталося, що ми опинилися в одній компанії".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також, за словами Умастара, разом із ними відпочивали два відомих репери – Рік Росс і Tyga.

Рік Росс (Вільям Леонардо Робертс Другий) знайомий української аудиторії за альбомом Teflon Don, де одну з пісень він виконав разом із Каньє Вестом, а також сварками з легендарним репером 50 Cent.

Про Tyga широкий загал уперше дізнався після виходу дебютного синглу Coconut Juice, який музикант записав у співавторстві з Треві Маккоєм.

Для довідки: LIV Nightclub, Miami Beach – всесвітньо відомий і найдорожчий нічний клуб Маямі, розташований на території пафосного готелю "Фонтенбло".

Тут, на площі 3 кілометрів, ви знайдете танцполи, VIP-сектори для приватних вечірок, дискобари й комфортабельні зони відпочинку.

Фейс-контроль у клубі суворий: якщо ви не одягнені гламурно або хоча б елегантно, сюди вас просто не впустять. До речі, без документів вхід теж заборонений.

Виняток становлять лише гості готелю, у яких є привілей повернутися до залу, якщо раптом захотілося вийти подихати повітрям. У простих смертних такої можливості немає.