Практичний психолог Марина Глевацька в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай24" заявила, що під час карантину, який ввели через COVID-19, в Україні спостерігається дуже велика кількість розлучень, оскільки проблеми в сім'ях відкладалися.

"Дуже велика кількість розлучень (під час карантину, - ред.). Знову ж таки, тому що проблематика в сім'ях - вона відкладалася. Це, перш за все, і свої внутрішні конфлікти. Дуже часто відкладаються внутрішні конфлікти. Невирішені всередині, які потім відтворюються у конфлікти в родині. Невирішені питання з собою однозначно проєктуються потім на своїх дітей, на свою дружину. І наше психічне здоров'я - це психічне здоров'я нашої сім'ї, і однозначно - наших дітей", - сказала Марина Глевацька.

За її словами, вона рекомендує піти до психолога, щоб вирішити ці внутрішні моменти.

"Все, що нами пережито, ніколи нікуди не дівається. Воно витісняється в несвідоме і нікуди не зникає. Піднімається в моменти, коли наша воля знижена. Коли є спонтанні ситуації, зовнішні тригери. А саме ця ковідна ситуація - це якийсь зовнішній тригер, на який наша психіка виразно реагує", - додала Глевацька.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, колишня Дзідзьо Slavia знайшла "ліки" після розлучення: дівчата зрозуміють.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що "антизашкварний календар" розповість про чутливі теми червня.