На найбільшому сільськогосподарському ринку країни "Столичний" тривають спроби захоплення. Молоді люди міцної статури, яких пов'язують з керівником компанії-забудовника Stolitsa Group Влади Молчанової та її бізнес-партнера, власника мережі супермаркетів Novus Раймондаса Туменаса, побили чоловіка і погрожували закопати його.

Відповідний відеозапис опинився в розпорядженні Обозревателя. За даними журналістів, ці люди можуть бути пов'язані з "Правим сектором" і ще однією організацією.

На відео невідомий, в Балаклаві, Панамі і чорних окулярах, б'є вантажника ринку. Завдаючи ударів в голову він, нецензурно лаючись, на камеру, вимагає від чоловіка вибачень.

Далі-діалог між тітушкою (Т) і побитим чоловіком (М).

Т: - проси вибачення б*дь (удар в голову)... Проти націоналістів (удар в голову)...

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

М: - та ні, ні! Пацани, та я ж нічого, проти націоналістів-ніколи. Я ж просто не знав, якби мені хтось сказав, що тут за рух таке, я б…

Т: - цікався наступного разу (удар в голову). Говори: я прошу вибачення у…

М: - все, пацани, вибачте. Надалі такого не буде.

Т: - Чуєш ти, голова (удар в голову). Якщо ми тебе ще раз тут підловимо, то подивися, яке поле здорове, ти, Опудало ЄБА*ое. Ти зрозумів?

М: - так, зрозумів, пацани.

Т: - Давай, чеші звідси! Бігти, б * дь, бігти я сказав!

Далі він штовхнув вантажника в спину, а другий "націоналіст" почав бігти за ним, з криками, сміхом і нецензурними словами.