Партія «Держава» у своєму Telegram-каналі закликала громадян України вийти на протест. Як зазначено в публікації, приводом для протесту став ринок землі, тарифна та податкова політики влади. У публікації сказано, що протести повинні пройти в 11.00 в кожному місті України під будівлями державних адміністрацій, а в Києві – під Офісом Президента.

«Закликаємо всіх свідомих громадян вийти до Офісу Президента у Києві, до обласних державних адміністрацій в обласних центрах, до районних державних адміністрацій в районних центрах», - сказано в публікації.

Як зазначено в Telegram, партія «Держава» закликає всіх українців вийти на протест в 11.00, в не залежності від місця і міста. Партія «Держава» заявляє, що Володимир Зеленський та інші урядові особи повинні почути, що українці не згодні з політикою відкриття ринку землі та подорожчанням тарифів.

«Акція почнеться в єдиний для всієї України час – 11:00. Приєднуйтесь до нас, тільки разом ми зможемо на практиці захистити рідну землю і майбутнє в рідній країні для себе і своїх дітей!», - заявляє партія «Держава» у своєму Telegram.

У публікації сказано, що важливо, щоб уряд почув єдину позицію країни і вжив заходів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua публікував заяву Васильця, що влада не має права продавати землю предків українців.

Раніше на Знай.ua політична партія «Держава» закликала українців не брати участь в ринку землі.

https://t.me/derzhavapp/12