В Україні тридцять років була імітація земельної реформи. Про це розповів народний депутат від партії «Слуга народу» Олексій Устенко журналістці Любові Завальнюк у програмі «Суть подій» на YouTube.

«Якщо подивитися де-факто, то ринок землі в Україні існує, близько чотирьох мільйонів гектар землі, яка розпайована під особисте сільське господарство. На неї не поширюється мораторій і її можна купувати і продавати. Плюс ті «чудові» схеми з пайовой землею, яку не можна ні купувати, ні продавати», - розповів він.

Устенко сказав, що всі схеми продажу землі працювали за договорами міни, оренди на 49 років і дуже часто у наших громадян похилого віку цю землю виманювали за копійки. Все це відбувалося, вважає він, тому що не було цивілізованого ринку землі та механізму продажу за нормальну ринкову вартість.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

«Україна була в п'ятірці країн, у яких немає земельної реформи, серед таких країн як Таджикистан, Венесуела, Білорусь, Конго і Північна Корея. Ці країни нерозвинені і не є передовиками економіки. Тому, звичайно ж ця реформа важлива і буде втілена нашою командою», - резюмував він.

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Завальнюк, що з вашого депозиту гроші можуть зняти без вашої згоди.

Також раніше Завальнюк розповідала, що на українців чекає підвищення пенсій в липні.

https://youtu.be/b0odXigJY90