Україна завмерла в очікуванні зустрічі Байдена з Путіним. Таку актуальну тему підняв політолог Руслан Бізяєв з журналісткою Любов’ю Завальнюк на каналі Руслана Бізяєва у проєкті «Розвилка» на YouTube.

«Про зустрічі Байдена і Путіна ми говорили вже досить багато, зустріч Байдена з Путіним буде дійсно дуже важливою. Хоча офіційні особи категорично від цього відхрещуються, кажучи, що ця зустріч не дасть нічого, просто поговорять як свого часу Трамп і Путін в Гельсінкі», - сказав він.

Бізяєв повідомив, що вже зараз ми розуміємо, колективний Захід не готовий до серйозного протистояння з Росією і Китаєм. Не готовий з різних причин, вважає він, політичних, економічних, ідеологічних. І спробують знайти ті зони, впевнений він, що дозволять уникнути загострення конфлікту.

«Що ж стосується переговорів Зеленського і Байдена в телефонному режимі і подальшого запрошення Володимира Зеленського на зустріч до Вашингтона, є певний логічний ланцюжок зустрічей Байден - Путін, Зеленський - Байден, Зеленський - Макрон, Зеленський - Путін. Подивимося на скільки цей ланцюжок буде збережений, але поки все розвивається в цій канві», - підкреслив він.

Бізяєв вважає, що в американській політиці є свої потреби, тому всі розмови будуть вестися навколо тих тем, які адміністрація США вважатиме за потрібне.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

«При цьому зможе використовувати тему України у своїх геополітичних цілях», - резюмував він.

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Бізяєва, що тим, хто приватизував землю, запропонують її продати на більш вигідних умовах.

Також раніше Бізяєв говорив, що не вірить у податкову реформу в концепції лібертаріанства.

https://youtu.be/7fXHu4Nz-4U