Партія «Держава» заявила, що суспільство має показати владі свою незгоду з її політикою. У своєму Telegram партія повідомила про протест, що відбудеться 11 червня об 11 ранку по всій Україні. Вона закликає киян вийти до Офісу Президента, а решту українців – до адміністративних будівель в районних і обласних центрах. У публікації пояснюється, що це протест проти земельної, податкової та тарифної політики влади.

«Політична партія «Держава» спільно з громадськими об'єднаннями та організаціями 11.06.2021 року закликає всіх громадян, яких турбує майбутнє Батьківщини, майбутнє власних дітей і онуків у рідній країні, вийти на протест проти свавілля влади, що виразилося в розбазарюванні землі, а також пограбуванні народу за допомогою тарифної і податкової політики», - зазначається у Telegram.

Також у своїй публікації партія «Держава» підкреслила, що метою протесту є демонстрація народного невдоволення політичним курсом чинної влади. Зокрема, це стосується відкриття ринку землі, адже є загроза знаття мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення іноземцям.

Партія підкреслила, що протест розпочнеться об 11.00 по всій Україні. Вона закликає приєднатися до нього, адже лише спільними зусиллями українці зможуть зберегти землю і забезпечити майбутнє своєї держави та своїх дітей.

Окрім цього, у своєму Telegram політпартія «Держава» звернула увагу і на тарифну та податкову політику влади: вона призведе до збідніння населення і проти цього також потрібно виступити.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадуємо, політпартія «Держава» заявила про необхідність захистити українську землю.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що соратники партії «Держава» мітингують під Конституційним судом через продаж землю.

https://t.me/derzhavapp/12