Україні дуже пощастило: ціни на сировинні товари, які ми експортуємо, дуже виросли і будуть рости далі. Про це розповів юрист, аналітик Андрій Вігірінський в програмі блогера Мирослави Бобровської «А як насправді» на Youtube.

«Є прогнози, що на 40% підвищяться ціни на продовольство, але руда і метал, який ми експортуємо, теж зростає в ціні. Тому нам вдається не накладати політичну кризу на економічну ситуацію. Ми не відчуваємо девальвації, хоча інфляція переступить в цьому році 10% і наблизиться до 14%, люди це відчувають по продуктах», - підкреслив він.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Вігірінський сказав, що зараз це не настільки гостро, як було у 2015-2016 роках, коли були скачки за валютним курсом, втрачені банківські вклади. Проте, Володимир Олександрович повинен розуміти, що на нього можна впливати, вважає Вігірінський, припустимо спрацювати так, як працюють в медійній площині.

«Ми можемо припускати, що в Офісі Президента серед його близьких людей немає корупції, а можемо припускати, що вона є. Можна припустити, що якесь видання по типу «Bellingcat» оприлюднить на міжнародному рівні скандал, який стосується, наприклад, дорожнього будівництва або корупції на «Укрзалізниці» і це вже буде нова періодика», - сказав він.

Вігірінський вважає, що за останніх два роки ми таких скандалів не бачили і не могли їх бачити, тому що з політичної точки зору і з точки зору електорату, президент є тим, кого в Україні не здатні хитати його опоненти.

«Та й опоненти, відверто кажучи, слабкі, але те ж саме можна сказати про Європу», - резюмував він.

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Бужанського, що закон про олігархів - це закон про розкуркулення.

Також раніше Бужанський заявляв, що Стерненко не може бути націоналістом, оскільки не платив податків.

https://youtu.be/Zw_LDOeecD4