США і їх союзники вже не можуть вести другу холодну війну. Таку тему розкрив політолог Руслан Бізяєв з журналісткою Любов'ю Завальнюк на каналі Руслана Бізяєва у проєкті «Розвилка» на YouTube.

«У США зараз починається закипілий котел проблем, наприклад нинішня глава ФРС сказала, що не бачить нічого поганого в тому, що будуть підняті ставки, формально в цьому році інфляція в США може бути 4% - 4,5% - це нормально. Головна проблема полягає в обслуговуванні держборгу США», - розповів він.

Бізяєв сказав, що якщо уявити підйом кредитної ставки на пів відсотка, то обслуговування американського державного боргу підніметься до трильйона доларів при врахуванні того, що весь бюджет США становить чотири трильйони. Це тільки одна проблема, вважає він, не кажучи про безробіття і рішення Верховного суду про заборону давати громадянство емігрантам.

«А на голоси цих людей розраховувала Демократична партія США на майбутніх проміжних виборах до Конгресу і Сенату восени наступного року. Якщо програти вибори в Конгрес і Сенат, то з Білого дому можна виїжджати відразу», - підкреслив він.

Бізяєв резюмував, що тому там буде багато своїх проблем, які ведуть до ослаблення країни зсередини, а країна слабка зсередини не може бути сильною на зовнішній арені.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Бізяєва, хто контролює процес – той і отримує з нього кінцеву вигоду.

Також раніше Бізяєв розповідав, що розмови про Майдан пішли ще з кінця минулого року.

https://youtu.be/7fXHu4Nz-4U